Sigla Unic-it
steag

nume firma

Cine suntem?

Suntem o echipă de specialiști IT din Sibiu, o echipa de web design, care încearcă să aducă un zâmbet de satisfacție pentru serviciile prestate. 

Ce facem noi?

Webdesign

Creare site-uri web, site-uri responsive, re-design site, intretinere site - administrare / mentenanta site, consultanta web - achizitionare domeniu, gazduire site

Motive pentru a avea un site web?

  • este cel mai ieftin mijloc de promovare al afacerii tale. Promovarea prin mijloacele tradiţionale (reviste, ziare, panouri publicitare) implică costuri imense, care de cele mai multe ori nu se dovedesc a fi rentabile.
  • este cel mai accesibil mod ca un client să te găsescă;
  • spațiu de publicitate limitat doar de imaginatia fiecaruia. Un inconvenient principal al mijloacelor tradiţionale de reclamă este spaţiul limitat de care dispui; De aceea noi îţi propunem cel mai facil, modern şi eficient mod de promovare: site-ul web!

În concluzie, un site web trebuie să lucreze pentru firma ta!

Reparatii calculatoare - Service IT.

Ai probleme cu calculatorul? Sau poate vrei sa imbunatetesti vechiul calculator, ca sa aiba o viteza de lucru mai mare?

Instalam orice componenta hardware noua achizitionata, diagnosticam si reparam componenentele hardware care nu functioneaza normal, si furnizam piese de schimb daca este nevoie. Si toate acestea la tine acasa, sau la birou!

Avem o varietate de planuri de mentenanta pentru calculatoare, lucru care nu numai ca iti va micsora costul total care il platesti pentru service calculatoare, dar te va asigura ca va merge bine calculatorul si nu vei mai avea probleme.

Retele de calculatoare, wireless si cablate.

Daca aveti doua sau mai multe calculatoare si vreti sa poti accesa fisiere intre ele, sau imprimante, noi va putem ajuta.Daca aveti un calculator conectat la internet si vreti ca si restul calculatoarelor sa aiba acces la internet, noi le putem conecta in retea, fie prin cablu sau wireless.

Unic IT instaleaza routere, firewall-uri, servere. De asemenea noi putem intretine si optimiza reteau ta, pentru a asigura o buna securitate.

Devirusare calculatoare. Protectie pentru calculatoare contra virusilor si Securitate IT.

Daca calculatorul va raspunde foarte greu la comenzi sunteti mai mult ca sigur victima unui virus sau a unui spyware. Serviciile noastre de devirusare au drept scop eliminarea acestor programe din calculatorul dumneavostra.

Avem o multime de programe specializate sa curete virusii din calculatoare infectate, si sa repare fisiere corupte. De asemenea avem programe antivirus care sa protejeze calculatorul sau intreaga retea de calculatoare impotriva atacurilor virusilor.

Consultanta IT

Ai nevoie de un sfat despre upgrade sau o solutie pentru acasa sau la birou? Noi iti furnizam consultanta de care ai nevoie, cu solutiile care sa se potriveasca la nevoile tale. Doar ne pricepem la service calculatoare si nu numai.

Va mulțumim ca ați ales echipa

UNIC - IT

Curs valutar
Curs EURO EUR negasit
Curs Dolar USD negasit
Lira Sterlina GBP negasit
Gram aur XAU negasit
Franc Elvetian CHF negasit
Zlotul polonez PLN negasit

valabil la : ..

Meteo

(Alege orasul)
Bucuresti
Marti 10-Noiembrie-2015 Senin Senin

Temp.: 15° C
Presiune atmosferica: 1.016 B
Umiditate: 77 %
Vant:
    Viteza: 12.87 km/h
    Directie: Sud-Sud-Vest
Soarele rasare la: 7:03 am
Apune la: 4:52 pm
Marti 10-Noiembrie-2015 Partial noros Partial noros
Minima zilei:   6° C
Maxima zilei:   20° C
AziMaine     Vezi harta
Web Programming Courses
Contor trafic
Nr. total accesari:62471
Accesari pagina:918
Numar utilizatori:3422
Utilizatori on-line:1